Wat een topprestatie!


Ik zat vrijdagmiddag in de auto, terug van het werk en belde nog even met een paar bestuursleden en kreeg weer een trots gevoel. Wat een top vereniging is Alcides toch!
 
Een fantastische dag hebben we afgelopen donderdag gehad. Ons 1e elftal zet een puike prestatie neer en wordt ‘op handen gedragen’ door de spelers en trainers van AZ. En natuurlijk ook door de Alcides supporters. De (social) media raakte niet uit geschreven.
 
En dan het aantal supporters. 2000 mensen die uitlopen om onze ‘jongens’ tegen AZ te zien spelen. 2000 mensen! dat is echt veel. Het was een gezellige ‘volle bak’ met lachende gezichten.
 
En dan loop ik in gedachte nog eens de afgelopen weken langs en uiteraard ook wedstrijd- en opruimdag. En dan zie ik al die vrijwilligers, meer dan 100 mensen, die dit spektakel hebben mogelijk gemaakt. En dan krijg ik alweer kippenvel.
Want zonder de vrijwilligers, zonder jullie, is er geen eten, geen drinken, geen tent, geen organisatie, geen schone tribune, geen gastheerschap, geen begeleiding, geen bordjes....... geen M.V.V. ALCIDES.
 
Allemaal ontzettend bedankt voor deze topprestatie!
 
Namens het bestuur,
Stephan Lammerink
voorzitter