Wedstrijdverslag DZC '68 JO13-1 - Alcides JO13-1

Het was vroeg in de ochtend, 7:45 vertrokken wij en we moesten naar Doetinchem tegen de nummer 1 DZC’68. We moesten 1 uur en een kwartier rijden en dat was erg lang. We deden de warming up fanatiek en sterk. De wedstrijd begon en we waren op het begin een beetje zenuwachtig en we begonnen een beetje slap en toen kwamen we met 1-0 achter. Niet heel veel later kwamen we met 2-0 achter. Toen dachten we in ons zelf, nu moeten we echt een tandje bij zetten anders verliezen we. Dus we begonnen meer ons eigen spel te spelen en gingen meer tikken. Dat kwam goed uit, want we kregen kansen maar ze gingen er niet in. Toen kwam er een goeie actie van Milan en die speelde hem naar Walid, hij nam hem goed aan en maakte het daarna af, het was 2-1 en daarna rust. We kwamen in de kleedkamer en de trainer zei dat we zeker niet kansloos waren. Dus we begonnen de tweede helft veel beter dan de eerste helft en veel feller. We kregen veel meer kansen dan de eerste helft. Toen na een mooie actie van Hidde, maakte Walid  2-2.  Toen kregen we meer  zelfvertrouwen om de wedstrijd te winnen en dat was goed. Want toen kwam Tarik aan de bal en hij speelde hem naar Walid en hij dribbelde en toen schoot hij op het doel een mooie goal en iedereen was blij en het was 2-3 voor Alcides. Toen ging DZC alles op de aanval spelen en wij alles op de verdediging,het was een bloed spannend slot, maar het bleef 2-3  en Alcides won. En we namen lekker de 3 punten mee terug naar Meppel. Het was echt een spannende wedstrijd.

Verslaggever: Walid Belah