Wedstrijdverslag DZOH JO13-1 - Alcides JO13-1

Het was vroeg in de ochtend, we vertrokken om 8:00 uur en speelden om 9:30 uur tegen DZOH. We begonnen de wedstrijd goed, de ploegen waren aan elkaar gewaagd. Er kwam heel vroeg in de wedstrijd een doelpunt van Sebas 0-1. Daarna kwamen we er heel goed door, want Walid kreeg de bal en kaatste op Milan en Milan gaf diep op Hidde en Hidde rondde af 0-2. Het was een mooie aanval. We namen de voorsprong, maar toen scoorde de tegenstanders, dus het werd 1-2. Het was rust en Alcides nam de leiding. De tweede helft ging moeizaam. We kregen een vrije trap tegen op een gevaarlijke positie. De vrije trap ging er ongelukkig in 2-2. Gelukkig had Rick in de wedstrijd een paar belangrijke reddingen. En Alcides knokte voor de overwinning. In de 50ste minuut maakt Walid een doelpunt met een geweldige voorzet van Sebas 2-3. Er waren heel veel kansen voor DZOH, maar ze benutten ze niet, omdat Alcides met het hele team ging verdedigen. Toen de scheidsrechter affloot was iedereen blij. We wonnen net aan met 2-3, maar we vochten er wel voor. Het was niet het beste voetbal, maar door onze strijdlust wonnen we wel!