wedstrijdzaken app

Wedstrijdzaken-app

 
Houd jij je rondom de wedstrijden bezig met het wedstrijdformulier?  Download dan de nieuwe Wedstrijdzaken-app. Dé app waarmee je digitaal het formulier voor alle zaken rondom een wedstrijd zoals spelersopgaaf, scores en tuchtzaken vastlegt.

Voor wie is de Wedstrijdzaken-app?

De Wedstrijdzaken app is er voor alle betrokkenen bij het wedstrijdformulier rondom voetbalwedstrijden. Dit betreft dus:...
  • Aanvoerders
  • Teammanagers
  • Wedstrijdsecretarissen
  • Scheidsrechters

Wat kun je met de Wedstrijdzaken-app?

Met de Wedstrijdzaken-app leg je het volledige wedstrijdformulier van jouw voetbalwedstrijd digitaal vast op je mobiele telefoon. Van spelersopgaaf tot wissels en van tuchtzaken tot het invoeren van de eindstand. Alles wat je voorheen op papier/in Sportlink deed, kun je nu in de app invoeren. Heb je akkoord gegeven op het wedstrijdformulier, dan wordt het formulier automatisch doorgestuurd naar de bond. Dit scheelt dus weer een hoop extra werk voor iedereen. Daarnaast hoef je niet meer achter een computer op 't wedstrijdbureau te kruipen, maar vul je het formulier gewoon in op de plek waar je dat wilt (in bed, vanuit je luie stoel, vanaf de passagiersstoel op weg naar de tegenstander of tijdens het vullen van de bidons voor de wedstrijd).

Hoe kan ik mij registreren en inloggen op de Wedstrijdzaken-app?

Registreren is alleen mogelijk met het e-mailadres dat overeenkomt met het e-mailadres dat, bij jou als persoon, in de ledenadministratie staat geregistreerd. Weet je niet met welk e-mailadres je geregistreerd staat of is er nog geen e-mailadres geregistreerd? Geef dit dan door via  ledenadministratie@alcides.nl  (o.v.v. E-mailadres Wedstrijdzaken-app).
 

Alles over de Wedstrijdzaken-app

https://support.sportlink.nl/support/solutions/9000108739 
 

Handleiding teamleden (spelers en stafleden)

http://www.knvb.nl/downloads/bestand/11484/2017-06-22-handleiding-appmdwfteamleden


Instructie video's

Spelersopgaaf: https://youtu.be/DTd1ca6F-tM
Spelerspascontrole: https://youtu.be/T5Zuqzlfca4