Zaterdag 18 juni. Wat een dag!!

Waar te beginnen nu de zaterdag achter ons ligt… Laten we concluderen dat het voor Alcides een dag met een gouden rand was.
Zaterdag1 promoveerde zaterdagmiddag naar de 4e klasse na een overtuigende overwinning op SC Angelslo op het terrein van Geesbrug. Het werd maar liefst 2-8… Met een bus vol spelers, staf en supporters arriveerden zij voor het clubhuis waar zij in stijl werden onthaald.
Kort daarvoor werd het nieuwe terras officieel geopend. De leden van de Club van 50 waren hiervoor speciaal uitgenodigd. De opening werd gedaan door meneer Schuring, 87 jaar oud, voormalig vrijwilliger (jarenlang Jeugdcommissie, scheidsrechter en trainer) én erelid van M.v.v. Alcides. Hij werd bijgestaan door voorzitter Stephan Lammerink.

Na aankomst van de bus was het echt feest! De goed bezochte SummerBreak was een supergezellige ontmoeting tussen vrijwilligers, leden , sponsoren en supporters. De DJ zorgde voor de nodige meezingpartijen, de kinderen speelden heerlijk op het luchtkussen en de waterglijbaan, Marc Emmink Catering zorgde voor de inwendige mens, de barvrijwilligers schonken vrolijk door en het bleef nog lang gezellig!
Rest ons nog het nagenieten, een oprecht dank je wel naar de Activiteitencommissie, alle vrijwilligers (ook nu weer) die dit mogelijk hebben gemaakt en jullie allemaal een hele goede zomer te wensen. 
Blijf gezond en tot volgend seizoen!!