Zinderende finales MO19, JO17-2 en JO13


JO13, JO17-2 en MO19 zijn dit seizoen kampioen van hun afdeling geworden. Een prachtige prestatie, maar ze gingen ook nog voor de KNVB beker! Van Jan Timmer kreeg de redactie een verslag en foto's van de KNVB bekerfinales!

Alcides JO13 pakte de tweede plaats om de KNVB beker. Na een 5-1 achterstand wisten de jongens van Vincent Kuik en Svin Kist terug te komen tot 5-4. De tijd was te kort om tot een gelijkmaker te komen. Hoogezand JO13 werd de bekerwinnaar.Alcides JO17-2 moest de bekerfinale spelen tegen SF Deinum. Het was een ware thriller! Het bleef lang 0-0 en iedereen dacht dat de wedstrijd door penalty's beslist zou worden. In de laatste minuut legt de scheidsrechter, om mij onbekende redenen, de bal op de stip voor Deinum... Helaas ging Deinum er met de eerste prijs vandoor. Maar natuurlijk wel een medaille en een beker!
Als laatste moesten de meiden van MO19 tegen v.v. Gorecht spelen. Zij verloren de wedstrijd met 3-1 maar kregen natuurlijk wel een medaille en de beker voor de 2e plaats!