Zondag 1 accepteert uitdaging Zaterdag 1.Beste selectie van de zaterdag 1Aan jullie zelfverzekerd bericht op de website te zien, gaat het ook dit jaar tot een ware clash komen tussen de beide eerste elftallen. Want natuurlijk accepteren wij deze zware maar ook zeker spectaculaire uitdaging. Met veel versterkingen zoals bijvoorbeeld  de gebroeders Fokke en Bram Komduur, uit de bovenste regionen van Drenthe. Worden de eerste, tweede maar ook zeker de derde helft een gemakkelijke prooi voor de zondag.

Daarom willen wij er een fust bier aan toevoegen, om de derde helft eerlijk te laten verlopen.Dat de opbrengsten van deze gezellige voetbalmiddag naar Stichting Happy Kids Meppel gaat, doet ons vreugd. Wij willen jullie daarom ook ondersteunen bij het reclame maken en het zoeken van sponsoren voor deze dag.Overige eisen:1. Een scorebord waar dubbele cijfers op kunnen

2. Dat jullie speciaal voor deze wedstrijd Geert “Evert” Flinkert terughalen, hij tilt het niveau van      zaterdag 1 namelijk meters omhoog.

3.  Een stukje live muziek in de kantine (in overleg met ons)Met geel-zwarte groet,Zondag 1