Zorgen voor Alcides nemen toe na verlies in Velsen

Alcides heeft oafgelopen zondag geen punten kunnen bijschrijven. De uitwedstrijd tegen RKVV Velsen ging met 3-1 verloren.
Bij rust stonden de Meppelers al met 1-0 achter. Na ruim een uur verdubbelde de Noord-Hollandse thuisploeg haar voorsprong, maar Yannick Kaluzi bracht de spanning terug door binnen vijf minuten tegen te scoren: 2-1. Het team van trainer Wilko Niemer probeerde het wel, maar kreeg in de laatste minuut de derde goal om de oren. Deze 3-1 was tevens de eindstand. De Alcides-spelers Bram Komduur en Peter Fokke ontvingen trouwens allebei twee gele kaarten en dus ook beiden een rode kaart.

Door de vijfde nederlaag in zes competitieduels staat Alcides nu een-na-laatste in de hoofdklasse A. Alleen VOC uit Rotterdam presteert nog slechter, want dat is nog puntloos. Komende zondag wacht de Meppelers andermaal een uitduel. Dan is HBS in Den Haag de tegenstander.