Kaboutervoetbal

Kaboutervoetbal
Alcides organiseert al enige jaren kaboutervoetbal. De bedoeling van het kaboutervoetbal is om kinderen vanaf 4 jaar op een speelse wijze kennis te laten maken met voetballen. Deelname is geheel vrijblijvend en er is geen contributie verschuldigd.   
Afgelopen seizoen zijn we gaan experimenteren met het apart trainen van de kabouters en de kinderen die meedoen aan de minidivisie. Door de mini’s en de kabouters apart training te geven wordt tegemoet gekomen aan het niveauverschil en krachtsverschil. Hierdoor kunnen ook de allerkleinsten op een rustige manier in aanraking komen met de sport. Voor de allerkleinsten wordt op een speelse en laagdrempelige manier geoefend met overschieten, dribbelen en partijtjes.                    

Plezier blijft voorop staan. Het kan dus zijn dat er kinderen zijn die al wel 6 jaar zijn maar nog geen behoefte hebben aan het spelen van wedstrijdjes, dan is dit ook altijd mogelijk en kijken wij met welke groep ze de meeste aansluiting hebben.  
Naast de trainingen zullen er ook verschillende activiteiten/trainingen worden georganiseerd gedurende het jaar rondom de feestdagen zoals bijvoorbeeld met sinterklaas, pasen en een instuif voor vriendjes en vriendinnetjes. 
De jaarplanning van de activiteiten zullen begin september op de website worden geplaatst.

Tijdens de schoolvakanties zijn er geen trainingen. De trainingen zullen begeleid worden door eigen jeugdspelers. Hierdoor willen wij de oudere jeugdspelers betrekken bij de jongste jeugd en andersom de jongste jeugd zo te betrekken bij de vereniging. Want hoe leuk is het om naar een wedstrijd van je trainer te kijken.  

Trainingen Kabouters (4-5 jarigen):

Woensdag 17.00-17.45
Locatie; sportpark Ezinge

Vindt uw kind het leuk om een keer kennis te maken met voetbal of wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met:
Hanneke Krom
Email; hanneke.krom32@gmail.com
Telefoon; 06-18513991
Rechtstreeks aanmelden kan ook via de website van Alcides. 
 

Aanmelden als speler of vrijwilliger
Digizijn
Univé Meppel