Alcides A1 wacht volgende uitdaging

Alcides A1 heeft afgelopen weekend ook de return tegen FC Winterswijk A1 gewonnen. Net als in de uitwedstrijd werd het 3-1 voor het team van trainer Dennis Meadows.


'Man of the match' werd ditmaal spits Ryan Luyckx, die in de eerste helft tot een heuse hattrick kwam. Vooral z'n tweede treffer (een volley) mocht een beauty worden genoemd.Na een 3-0 ruststand hoefde Alcides niet zo nodig meer, terwijl de Achterhoekers in de tweede helft niet verder kwamen dan een benutte penalty.


In de volgende ronde van de nacompetitie (opnieuw twee duels) is Bon Boys A1 uit het Twentse Haaksbergen de tegenstander. Alcides speelt deze keer eerst een thuiswedstrijd, komende zaterdag vanaf 15.00 uur.


 


VernoemingOp de achtergrond speelt momenteel trouwens ook nog een individuele nacompetitie. Een illuster comité heeft zich er namelijk sterk voor gemaakt om na elk nacompetitieduel van Alcides A1 de 'man of the match' aan te wijzen. Deze dingt na de nacompetitie mee naar een eervolle vernoeming. Trainer Dennis Meadows en zijn Rosanne verwachten in september hun eerste kind en naar verluidt overwegen ze om hun hopelijk kerngezonde baby naar een van de 'man of the matches' te vernoemen. Op dit moment van schrijven hebben Lorenzo en Ryan dus de beste papieren. Maar als Alcides A1 zo goed blijft presteren, dan volgen er nog drie wedstrijden en dus is er nog niets beslist. Wordt vervolgd...