Alcides werkt aan de toekomst II

Nadat wij afgelopen week de aanstelling van Dennis Meadows en Geertjan de Grip konden maken is het nu tijd om de namen van de trainers voor onze standaard JO-teams met u/jullie te delen.
 
JO19-1 & JO19-2
Eerder in het seizoen hebben wij al  bekend gemaakt dat zowel Christiaan Akse en Eric Barth nog een jaar doorgaan bij de  JO19-1 van de ST FC Meppel/Alcides.

Daarnaast blijven Robbie Westerbeek en Alfred Dunnink ook komend seizoen de JO-19-2 van de ST FC Meppel /Alcides trainen.

JO17-1
De JO17-1 zal komend seizoen getraind gaan worden door Carl Furda.

Carl is in voorgaande jaren trainer geweest van verschillende jeugdteams en is  vorig jaar geslaagd voor zijn trainersdiploma UEFA  B. Komend jaar zal hij samen met Ryan Luyckx dit team spelend in de 4de divisie onder zijn hoede gaan nemen.

JO15-1
Rob Koopmans zal ook komend jaar voor de groep staan bij de JO15-1.

Op dit moment zijn zij de ongeslagen koploper in de Hoofdklasse en ook in wedstrijden van de jeugdcup tegen ploegen uit de divisie blijkt dat zij op dit niveau meekunnen.  Rob is in het bezit van zijn UEFA B diploma. Komend jaar zal hij geassisteerd gaan worden door niemand minder dan Eric Jan Lijzen

Eric-Jan heeft aangegeven dat hij na het stoppen als speler bij Alcides graag wat binnen de jeugdopleiding wil gaan doen. Hij gaat dit doen als trainer maar zal ook aan de UEFA C opleiding beginnen. Wij zijn blij hem weer op & aan het voetbalveld te zien !
 
JO13-1
Roël Zelhorst blijft trainer van de JO13-1.

Roël is de jongste trainer in dit rijtje én  staat op dit moment met zijn team in de top van de 3de divisie. Roël is in het bezit van het UEFA C diploma en gaat komend jaar starten met zijn UEFA B opleiding.
 
Ondanks dat wij nog niet voor alle teams de namen van hun trainers bekend kunnen maken willen wij deze trainers alvast met u/jullie delen. Wij zijn blij dat zij meehelpen de spelers/speelsters beter te maken en jeugdopleiding verder vorm te geven!
 
VTZ Alcides
Sven Zeeman & Gert-Jan Paulissen
vtz@alcides.nl