Hoogeveen en Alcides komen remise overeen

De topper in de eerste klasse F tussen Hoogeveen en Alcides is zondag uitgekomen op een 2-2 gelijkspel. Daarmee kon vooral Alcides wel leven. De Meppelers kwamen terug van een 2-0 achterstand.
Door deze remise blijft het verschil tussen beide ploegen vijf verliespunten, in het voordeel van Hoogeveen.
Interessante wedstrijd
De twee kemphanen maakten er een interessante wedstrijd van. Voor rust had de thuisploeg meer de bal, maar was Alcides wat gevaarlijker voor de goal. In de tweede helft bloeide de ontmoeting enorm op. Hoogeveen kwam op 2-0 door Marco Hartman en Mesud Yildrim en Alcides leek ge- en verslagen. Door een rode kaart van Shakki Mohamed moest de koploper met tien man verder. Alcides profiteerde volop en scoorde via Jari Mooij en een strafschop van Martin van 't Ende, waarmee het één punt pakte én de prijs van morele winnaar. (Bron: MeppelerCourant.nl)