Opening nieuwe locatie Fysio De CommissarisLocatie Ezinge (Alcides)

Over 1,5 week is het zo ver. Dan openen de deuren op onze nieuwe extra locatie Ezinge aan de Ambachtsweg 11.
André Kreulen is net als de afgelopen seizoenen de fysiotherapeut van de selectie van het 1 e team. Omdat de ruimte zo mooi is, er een oefenzaal is en er buiten vele opties voor revalidatietraining zijn gaan we er ook buiten de trainingstijden van het 1e team behandelingen uitvoeren en zijn we er voor alle leden van Alcides. Het is de ideale locatie om sporters te behandelen. De fysiotherapie is net als in de praktijk op afspraak. We houden jullie op de hoogte, want er komt een inloopspreekuur.

‘Verzwik nooit meer je enkels’

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 juli is Exo-L op onze open dag aanwezig met hun externe enkelband. Het is een product dat is ontwikkeld aan de TU Delft en de resultaten zijn zeer gunstig, ook vele malen gunstiger dan een gewone brace. Samenwerkende partners zijn onder andere Feyenoord, Ado Den Haag, Ministerie van Defensie, Tenniskamp.nl. Onze collega Lieke Huls die in de Eredivisie bij SC Heerenveen speelt ziet ook steeds vaker speelsters met de Exo-L spelen.
Tijdens de open dagen wordt er een presentatie gegeven over het product, kun je gratis een 3d-scan laten maken van je enkel en kun je het zelf ervaren. De externe enkelband wordt met een 3d-printer gemaakt en daarom is een scan van belang. Op de dag zelf zijn er 8 maten beschikbaar om te testen hoe het voelt.
Voetballers en andere sporters vinden een brace vaak vervelend, want die zit in je schoen. Dat is bij de Exo-L niet het geval en de gebruikerservaring wordt dan ook gescoord met een 8,2.
Zit de scheenbeschermer in de weg? Nee, want we hebben inmiddels bijna allemaal de ‘platen’ voor onze schenen, boven de enkel, en niet meer de scheenbeschermers die met een sok vast zitten rondom de enkel.

Graag aanmelden voor een persoonlijke uitleg:
www.verzwiknooit.nl/fysiocommissaris

Wat is er verder te doen op de open dagen? -
  • Gratis Healtcheck
  • Gratis echo laten maken van je blessure
  • Ontvang een leuke attentie
Vrijdag 8 juli: 16:00-20:00
Zaterdag 9 juli: 10:00-15:00
Locatie: Ambachtsweg 11 (terrein Alcides)

Dus kom gezellig langs!