Toernooi nieuws: Toernooi coordinator Cora KeizerLaat ik beginnen met mij voor te stellen. Mijn naam is Cora Keizer en aan Alcides verbonden met name door onze jongste zoon Boye, die op dit moment in de JO 19-1 speelt.

Vanuit de mede-organisatie van het 2-jaarlijkse MVV Alcides pupillentoernooi, viel het mij op dat de communicatie tussen toernooi organisatoren en deelnemers een stuk makkelijker loopt als er binnen een voetbalclub een aanspreekpunt is inzake toernooien.

Ik heb dat aangegeven bij MVV Alcides en besloten is dat ik deze coördinatie op mij mag nemen.

Wat dat onder andere in zal houden? Kort gezegd denk ik: Het informeren, registreren en coördineren van de deelname van alle jeugdteams aan toernooien en de communicatie daarom heen.

Dat betekent dat ik de komende tijd de verschillende trainers/leiders zal benaderen met de volgende vragen/informatie:
  • Welke toernooien ben je al voor ingeschreven of wil je aan deelnemen?
  • Voor welke toernooien wordt je team verwacht (denk aan Eurosportring of het MC Donald’s Futsal 5e editie)
Er zal op de MVV Alcides site een overzicht komen van de jeugdteams en aan welke toernooien zij deelnemen en waarvan deelname ook al bevestigd is.

Het is voor mij ook nieuw, maar ik hoop dat ik middels deze coördinatie een steentje bij kan dragen aan het voetbalplezier van iedereen.

Te bereiken ben ik altijd op het volgende emailadres: toernooien@alcides.nl. Bellen mag ook en mijn telefoonnummer zal ik zsm onder trainers en leiders verspreiden.

Met sportieve groet,
Cora