Uitzwaaiwedstrijd voor 3 spelers die naar een BVO gaan 7 mei j.l.

Afgelopen zondag hebben 3 talenten Nick Dobben (Pec Zwolle), Kai Jansen (sc Heerenveen) en Milan Klooster (fc Emmen) afscheid genomen van het Alcides publiek voorafgaand aan de wedstrijd Alcides-Orion. Ze werden rond de klok van half twee met hun familieleden ontvangen in de sponsorruimte. Daar werden ze welkom geheten door onze HJO Eddy Kuik. Ook kregen ze uitleg van het programma. Uiteraard kregen ze een aantal alcides kado's aangeboden en kregen ze te horen dat Alcides erg tevreden is en ook erg trots is op deze voetballers.
Ook werd nog genoemd dat Alcides gecertificeerd is en een opleidingsster krijgt voor hun jeugdopleiding. Dit is een beloning voor de werkgroep o.l.v. Leo Scholte ter Horst;  trainers, bestuursleden en anderen  die veel van hun vrije tijd hebben ingeleverd om tot dit resultaat te komen. Alcides is de 11e amateurclub die dit seizoen deze erkenning heeft gekregen! En we willen ons blijven ontwikkelen en nog meer voetballers afleveren aan BVO clubs.En dus (nog) beter voetbal bij Alcides. Ook de ouders kregen een compliment want er is en er wordt heel veel gevraagd van hen. Uiteraard hopen wij later te kunnen zeggen dat deze jongens ooit bij Alcides zijn begonnen net als Daley Sinkgraven en Joey van den Berg. En dat ze nog vaak terug komen bij Alcides. Maar ze hebben ons bevestigd: Ze blijven altijd alcideaan! (uiteraard kregen ze ook nog een geel shirtje!) 
Na een ererondje, een  interview op het veld en heel veel applaus beëindigden ze het uitzwaaien met een line up bij het eerste. Milan met de bal, Nick en Kai aan de hand van de aanvoerders. Prachtige ervaring voor de mannen en nogmaals heel veel succes toegewenst. Ook de supportersvereniging bedankt voor hun bijdrage! Het was een prachtige middag. En voor sommigen komt hun droom uit....