Vandaag begon de voorbereiding voor van de 2e bekerwedstrijd.

Laten we nu maar over gaan naar de wedstrijd:

De wedstrijd begon wat afwachtend.

We moesten weer een beetje wennen maar, we konden elkaar later best goed vinden.

In de 15e Minuut kregen we een ingooi aan de rechter kant van het veld.

Salmane gooide naar Dani die ging met een goede solo alleen op het doel af maar, Wolvega had een goeie keeper die de bal tegenhield en over de achterlijn kon krijgen. Dikkie nam de corner goed maar niemand vuurde. We bleven goed voetballen en eindelijk was de verdediging van Wolvega verslagen Dikkie scoorde de 1-0. Milan Beekenkamp was vandaag ook met ons mee hij was er als vervanger van: Olaf en Younes. We waren erg blij dat hij erbij was want hij scoorde ook in de 27e minuut hij schoot de bal hoog en hard in de goal 2-0.

In de 2e helft kregen we heeeeeeeeeeeeeeel veel kansen maar we schoten de bal vaak recht op de keeper af in plaats van  in de hoek . Dikkie maakte in de 10e minuut na rust de 3-0 met een goed geplaatst schot in de rechter hoek na een hele mooi aanval. Wolvega had in de 2ehelft een aantal counters waaruit ze 1 keer scoorden 3-1 dus. In de allerlaatste minuut Schoten we nog een aantal keren op de goal, Cas kon uiteindelijk het laatste zetje geven en scoorde de 4-1.

We speelden deze wedstrijd al beter dan tegen Tollebeek als we dit volhouden gaan we nog wat moois laten zien dit seizoen.