Sponsorovereenkomsten Herold Pouwels en Batavia getekend

Zoals bekend is 123inkt.nl met ingang van het seizoen 2017/2018 hoofdsponsor van de jeugdopleiding van M.V.V. Alcides. 123inkt.nl levert aan alle jeugdteams een compleet tenue inclusief trainingspak en sporttas. In december heeft CSJ (commissie sponsoring jeugdopleiding) een tweetal shirtsponsors bekend gemaakt: Installatiebedrijf Herold Pouwels en Batavia. Recent hebben beide de sponsorovereenkomsten getekend. Aan Herold Pouwels en Henk van Ommen werden de eerste twee exemplaren van de bedrukte shirts in een lijst overhandigd.
Over Installatiebedrijf Herold Pouwels
Installatiebedrijf Herold Pouwels is een vakman op het gebied van gas-, water-, riool-, elektro- of zonne-installatie. Naast reparatie verzorgen ze ook het ontwerp van compleet nieuwe installaties, allemaal afgestemd op wat nodig en gewenst is.  Veel mensen volgen het advies voor een jaarlijkse controle van de CV-ketel. Installatiebedrijf Herold Pouwels kan deze jaarlijkse schoonmaak en inspectie voor uitvoeren. 

Over Batavia
Batavia biedt een breed programma voor professionals en doe-het-zelvers op het gebied van elektrisch (tuin)gereedschap, ladders, werkplaatsinrichting en indoor/outdoor producten, zoals bijvoorbeeld de 4Grill - een olievat BBQ. De producten ontwikkelt Batavia zelf en worden geproduceerd bij professionele fabrieken in o.a. Polen, Taiwan in China.