Bekerwedstrijd Olde Veste MO13-1 tegen Alcides MO13-1

Bekerwedstrijd Steenwijk

Om 9 uur moesten wij verzamelen in de kantine, na de voorbespreking met z’n alle de auto’s in. Op naar Steenwijk. Het zonnetje scheen en we hadden er zin in.

Nadat iedereen de auto had geparkeerd  gingen we naar de kleedkamer omkleden.  En we gingen de warming up doen en afronden met schieten op het doel. We speelden op veld 3 en de broer van Pien was lijnrechter. Om 10.45 uur begon de wedstrijd en na 3 minuten scoorde Steenwijk en Pien kwam 2 keer voor het doel alleen jammer genoeg  kon ze niet scoren . Voor de rust werd het 5-0 voor Steenwijk en de lijnrechter van Steenwijk maakte nog een mooie sliding. In de rust in de kleedkamer gingen we praten over wat we beter moesten doen en na de rust kwamen we tot mooie acties helaas werden ze niet in doelpunten omgezet en we verloren met 7-0.

Op naar zaterdag, weer een gewone competitie wedstrijd.