Wedstrijden

Wedstrijdschema van de KNVB
Aan het begin van ieder seizoen komt de KNVB met de wedstrijdindeling, alle leiders ontvangen deze van de wedstrijdsecretaris.

De wedstrijden
Voor de jeugd geldt dat er praktisch iedere zaterdag een wedstrijd gespeeld zal worden, of in competitie verband, of een oefenwedstrijd. Zo blijft het wedstrijdritme in het team.
Bij de F- pupillen en E- spelers kan het voorkomen dat deze teams op een zaterdag niet ingedeeld zijn door de KNVB, en dat er geen mogelijkheden zijn voor het organiseren van een oefenwedstrijd.
De najaarscompetitie begint begin september en loopt tot begin december.
De voorjaarscompetitie begint ongeveer begin maart en loopt tot eind mei.

De F- en E- spelers spelen met kleine goaltjes, die vastgezet worden met speciale haken. Ouders of leiders fluiten deze wedstrijden zelf of regelen iemand om deze voor hen te fluiten. Fluiten zijn te vragen bij de functionaris van dienst.

• De F pupillen spelen op een half veld en de wedstrijd duurt 2 x 20 minuten.
• De E pupillen spelen op een half veld en de speeltijd is 2 x 25 minuten. Na deze wedstrijden is er altijd penalty’s schieten.
• De D pupillen spelen op een heel veld en hun speeltijd is 2 x 30 minuten.
• Ook op een heel veld spelen de C junioren die 2 x 35 minuten spelen.
• de B junioren 2 x 40 minuten en de A junioren welke 2 x 45 minuten spelen.

Bij uit wedstrijden zal de leider van het team regelen dat er genoeg ouders met auto’s meegaan. Ouders zijn verplicht (indien mogelijk) hier aan mee te werken. Ook bij een wedstrijd telt op tijd komen, en wel de tijd die de leider in de info heeft gezet.
Aanmelden als speler of vrijwilliger
Digizijn
EveryOffice